Belgravia House | London

 
 

MTA was approached to extend an existing 2 bedroom flat in Belgravia. After delicate negotiations with Westminster conservation officers, permission was won for an extension to create an additional bedroom, ensuite bathroom and conservatory. The conservatory was creatively designed with a sliding roof light fully opening the space to the elements and flooding it and the surrounding rooms with natural daylight and sunlight.The flat was fully refurbished with new bathrooms, kitchen and finishes to create a light, contemporary feel with built in storage to all rooms and the main hallway. The existing building was enhanced by the 1930’s extension, matching the style and finish. The flat was successful extended from 2 bedroom to 3 bedrooms whilst also retaining the large terraces.