Dulwich Village | London

 
 

Planning permission and Dulwich Estate consent were gained for a ground floor rear extension and loft conversion to a 1930’s house on Dulwich Village. The rear extension opens up into the garden via two full height sliding doors that frame views of the elegantly landscaped garden and playing field beyond. Views into the garden are controlled via red cedar screens and a mature box hedge. Strategic lighting within the garden provides an exceptional backdrop greatly enhancing the house. The kitchen area has a large cantilevered reconstituted stone dining table, floating in the space and reflected in the high gloss lacquered doors. The rest of the house was fully refurbished with new bathrooms and built in storage and a spacious loft extension, which enjoys view over the garden below and tress beyond.